ja_bolek Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Neony reklam soli w Wieliczce. Napis PRAŻYDZI* - w ciemnej uliczce. Świeci - " DAR W ŻUPIE", nęci / _ _ _ / / _ / / _ _ _ _ _ /. Ten to żar grozi twojej ... twarzyczce. * Pallindrom, tzw. kołowy . Początek odczytu od litery " żet". Edytowane 8 Listopada 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
bronmus45 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 @ja_bolek ... Tobie jednak już całkiem "odbiło" Czemu zaśmiecasz stronę limeryków takimi bzdetami? Poczytaj sobie chociaż tą stronę i przestań "palindromować" gdzie tylko ci się zachce... ... Podstawy limerykanctwa - http://www.limeryki.pl/podstawy.html ...P.S - to o sobie ten tytuł..?
ja_bolek Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 @Bronisław_Muszyński Sęk Koryfeuszu!
ja_bolek Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 @Bronisław_Muszyński Muszbronie-bronszumie45 pozostaw Muzom szum! (muzszum). A jeśli dopadła cię kolka aibofobii zignoruj ja_bolka.)
bronmus45 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 @ja_bolek ... Nikt Ciebie nie zmusza, byś uszanował moje uwagi. To przynajmniej uszanuj tych innych, co to wchodząc na stronę haiku czy limeryków - bo one ich tylko interesują - spotykają wygłupy niezrównoważonego użytkownika, ogarniętego manią palindromów. W coraz gorszym ich wykonaniu.
ja_bolek Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 @Bronisław_Muszyński " Słynny zarzut "bawienia się słowem" skierowany wobec pewnego kolegi po piórze(...),przeszedł do historii jako jedna z najbardziej Piramidalnych Gaf Popełnionych przez Osobników Nie Rozumiejących Że Bez Umiejętności I Chęci Bawienia Się Słowem Nie Ma Mowy O Umiejętności Pisania Dobrej Poezji." [" Pegaz zdębiał"] autor zarzutu - Lew Tołsoj adresat - William Szekspir
bronmus45 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 @ja_bolek ... a Ty oczywiście uważasz, że pisujesz dobrą poezję... no, no...
Rekomendowane odpowiedzi