ja_bolek Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 WIEWIE, WIEWIE - WIEJ! ********************************* Halny nachalny " Zakopane na pokaz" - wichrów ostry wiew. ********************************* WIEW IEWI EWIE WIEJ Odczyt w poziomie i w pionie( tzw. magiczny|).
ja_bolek Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 @marianna_ja Kobiety nie bij! Nawet kwiatkiem nie biję - 8-go Marca.
ja_bolek Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Z klasyki (B.Suzuki) &&&&&&&&&&&&&&& liść klaszcze jedną ręką - tańczy wiatr &&&&&&&&&&&&&&&
ja_bolek Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Benjamin Suzuki &&&&&&&&&&&&& obraz uwalnia mnie od Stwórcy &&&&&&&&&&&
ja_bolek Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 spod oka spojrzenie rzuciło Słońce na śnieg - i znikło w chmurach
ja_bolek Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 @A_B dziękuję za spojrzenie
ja_bolek Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 @A_B stoik znajomy widok od lat dziwią się wróble pod kapeluszem wietrzyk, topole
Annie Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 @ja_bolek A gdzie to "W sprawie Haiku " ledwo zdążyłam przeczytać już znikło. Haiku też było ciekawe.
Annie Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 @A_B O! Dzięki, nie otworzyłam ostatniego linku Pzdr
ja_bolek Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pasą się chmury chybotliwe jaskółki łaskoczą róże ***********************zaloty maku nieczuła róża odtrąca
Annie Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 @ja_bolek Bardzo ciekawe, tylko sama już nie wiem jak to ugryźć :-), czy to jeszcze haiku, czy już za bardzo nie " odleciało" w stronę poetyckiej miniatury Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi