bronmus45 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 [center][img]https://4.bp.blogspot.com/-SiwiwDemksI/WL1BmjC7phI/AAAAAAAAcMs/Eq2DoJoTQQEypjgZLeBVTnjIArubQc83QCLcB/s1600/gruszkaczki%2Bwierzbowe%2Bx%2B275.jpg[/img] #[color=black]Wycinka drzew w PiSlandzie planowo obraz zmienia; mają teraz nastąpić wierzb białych nasadzenia. Na owych, "polskich" drzewach gruszki mają wyrosnąć, jak przecież obiecano przed rokiem, wczesną wiosną. To właśnie dzisiaj drzewo ogłasza PiS symbolem dla swojej "dobrej zmiany" - ja jednak lipę wolę -[/color][/center]
ja_bolek Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Prześliwimy złociście Morele w śliworele. Wyhodujemy brzoskwiśnie O jędrnym soczystym ciele ... ... Melon zmalinić dał się Maliny go zmaliniły I melodyjnym stał się Malinomelonem miłym ... vide : "Cicer cum caule"
bronmus45 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 @ja_bolek ... Ty, w tym swoim "udziwnianiu dziwności" jesteś doprawdy świetny i ... zabawny. A przy tym bardziej zakręcony niż ta "gruszkowierzba" 3msie !!! he...he... he... heeeeejjjj!!!
ja_bolek Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Kiedyś, gdzieś tam, klonowałem zwierzęta( m.in. ptaki). Jestem ojcem chrzestnym tzw. sokołokosa. Wyraz ten wpisany w kwadrat 3x3 można odczytać w 4-ch kierunkach. Dla tych słów, palindromowych nonsensów, wymyśliłem nazwę: NOMOWOMON. Taki np. potok kotów to ... kotopotok. SOK OŁO KOS U Karola Maya można uraczyć się miksturą o nazwie: "kinikinik".
bronmus45 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 @ja_bolek ... - tys piknie...!!!
Rekomendowane odpowiedzi