halcia Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 Najpierw uzmysłowić święte dzieło sobie Które Bóg jako kobiecie podarował Tobie To Sanktuarium Życia Sacrum nazywane A po zastanowieniu słusznie określane Głebią modlitwy niechaj nam pokaże Jakże poranione są kobiece twarze Zaciętość to pierwsza jakże częsta wada O której nam Doktor Półtawska powiada Kobiecie trudno wybaczyć to nie nowina Swojemu mężowi i dzieciom często wypomina Jaka głupia jestem myśli wiele razy Ale gdy ktoś inny powie to wybuch obrazy Trzeci grzech poważny to chęć posiadania Zwykły materializm nie do pokonania wciąż za małe wypłaty mężowie przynoszą A te pazernice coraz więcej proszą Firanki perfumy szmatki złote precjoza A to się nazywa zachłanna psychoza Tu potrzebny umiar i wielka rozwaga Bo taka rozrzutność w życiu nie pomaga Kilka słów polecę wam do przemyślenia Zwróćmy się do Boga w celu uwolnienia Tak się modlić trzeba aby nasza dusza Wśród zasadzek złego mogła się poruszać
Basia_Malic Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 @halcia wiersz fajny ale przecież nie każda kobieta jest taka jak ją malujesz. popraw mojemu zamiast memu Pozdrawiam serdecznie:))
Basia_Malic Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 @halcia errata swojemu zamiast swemu
halcia Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 @Basia_Malic Wedlug psycholog Pani Wandy wiekszosc taka jest.Pozdrawiam.
halcia Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 @Basia_Malic Poprawilam dziekuje.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 @halcia Witaj - nie w moim stylu - znaczy wedle mnie dużo w nim czegoś co mnie nie przekonuje - a wady były są i będą twarzą kobiet bez urazy ma się rozumieć. My też nie jesteśmy święci. pozd.
kb. Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 @halcia zaciętość, trudno wybaczyć, chęć posiadania faceci też tak mają.
Marlett Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 @halcia Kobieta jest najcudniejszą częścią tego świata ;) Na modlitwę nie ma żadnych reguł :)) a co dopiero dostosować do nich kobietę ... niemożliwe.
halcia Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 @Waldemar_Talar_TalarWkolejce mam wiersz pt tytulem jak ma sie modlic meszczyzna ale narazie slabo z wena,pozdrawiam.
halcia Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 @Marlett Na modlitwe nie ma regul ale modlitwa jest niesamowicie skuteczna,pozdrawiam.
halcia Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 @bess_enger Faceci tez dostana za co najwiecej musza sie modlic,pozdrawiam
maria_bard Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. *** Kobieta, zanim zacznie się modlić, powinna pomyśleć. A jeżeli zechce się modlić, to NIKT nie powinien jej podpowiadać, jak ma się modlić! Pozdrawiam. E.
Rekomendowane odpowiedzi