Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2016 miłości kochać radości uśmiech swobody wolność dumy rozwaga godności chleb owe wypadkowe klamrą spięte jak tęcza zorza a nawet od nich piękniejsze
Marlett Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 @Waldemar_Talar_Talar Ładnie namalowałeś zorzą i tęczą ale w życiu są wartości jeszcze piękniejsze :) PozdrawiaM.
Fanaberka Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Chleb jako wypadkowa godności - podoba mi się. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 @Marlett Witaj - dokładnie jest tak jak napisałaś - są to wartości mniej zauważalne ale są . Dzięki za czytanie oraz kom . Spokojnej nocy życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 @Fanaberka Witaj - dzięki za odwiedzenie - cieszy mnie że coś się spodobało .... Zawsze miło cię gościć . pozd.
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 @Waldemar_Talar_Talar Bardzo ciekawy wiersz, krótki a jednocześnie niesie przekaz. Waldemarze jedną rzecz bym tylko zmieniła, bo myślę, że jest niepotrzebna, chodzi o czasownik są - klamrą spięte daje w domyśle czasownik, więc osobiście bym go nie powtarzała, ale licencja poetica :) pozdrawiam serdecznie
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 @anna_barbara__czuraj-struzik Witam serdecznie - no tak - kulawo - ale poprawiłem bo masz rację . Dziękuję za obecność Anno Barbaro . Pogodnego życzę
Rekomendowane odpowiedzi