bronmus45 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 Pan Jarosław z Kaczychsynów znów urządza w domu kino. Znajoma ekipa; repertuar lipa... - od kosztów się nie wywiną...
ja_bolek Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawo i Sprawiedliwość ... dachuje!
bronmus45 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2016 @ja_bolek . Myślę że na tyle skutecznie, aby znalazło się ostatecznie na śmietniku
Maciek.J Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2016 czy ty chcesz mieć znowu milicję co pałuje niewinnych ludzi może niech demon zła się zbudzi głosuj zatem na opozycję chcecie mieć znów ostre restrykcje bezprawne dekrety ze skóry tych od ekstra emerytury głosuj zatem na opozycję nie chcesz z prawdą wejść w koalicję wolisz być wciąż okłamywany z pachołkami Rosji pójść w tany głosuj teraz na opozycję
bronmus45 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 @Maciej_Jackiewicz ... Fabuła niezła, lecz budowa tekstu - mimo zachowania równej ilości sylab - zgrzyta brakiem rytmiki przy jego odczytywaniu. Po prostu kolejny "gniocik" kol. Jackiewicza - brak "ucha"...
Maciek.J Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak pisze rozgoryczony dawny mój kolega który jeszcze mnie w zeszłym miesiącu pozdrawiał z otwartymi ramionami na swoim forum* ot dwulicowość nam się objawiła proszę państwa *nazwy nie zdradzę bo i tak już mnie tam nie ma
bronmus45 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 @Maciej_Jackiewicz Widzę, bo czytam - że jedynie "peany pochwalne" na cześć Twoich, prezentowanych na forach utworów Ciebie interesują. Nawet delikatne uwagi powodują (według Ciebie) zniewagę dla wysokiej samooceny, jaką prezentujesz na każdym forum. Tutaj niestety nie możesz tychże krytycznych komentarzy usunąć - jak to robisz na innych forach - stąd to rozgoryczenie i niesmaczne uwagi pod adresem nieprzychylnych komentatorów. Tym bardziej potęgujesz w oczach innych złe o sobie opinie...
Maciek.J Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Bronku Muszyński nie zachowuj się teraz jak oPOzycja rządowa. Skoro nie chcesz być ze mną na stopie nawet koleżeńskiej to zostaw mnie w spokoju i nie nękaj odwetowymi wpisami za to,że się ośmieliłem nie zgodzić z tobą na innym forum w poglądach politycznych. Przestań śmiecić pod moimi wierszami i bawić się w prowokacje bo pewnie za to byłeś niejednokrotnie zbanowany na licznych forach. Teraz atakujesz mnie i ważne osoby z rządu a nawet samego pana prezydenta. Opanuj się człowieku i zakończ to pieniactwo. Maciej .J
Maciek.J Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 @Bronisław_Muszyński nie podam ci adresu tego forum bo byś tam nabrudził jak tutaj. Człowieku,skoro odszedłem z twojego forum na własną prośbę to przyjmij to raz na zawsze do wiadomości i odczep się ode mnie i moich utworów. Miej swój honor i nie zadawaj się ze mną skoro nie opierasz PiS-u ale nie obrażaj tych,którzy tę partię poważają. I ostatni raz proszę -odpuść te ataki na moją osobę nie chcesz mnie znać to przestań mnie zaczepiać i pisać durnowate odwetówki bo to nie są komentarze na poziomie. A moje wiersze i poglądy polityczne to moja prywatna sprawa dlatego raz na zawsze odwal się Bronisławie Muszyński ode mnie. Chcesz wojny ? to poszukaj sobie innej ofiary
bronmus45 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 @Maciej_Jackiewicz - To jest ogólnodostępny portal, a nie Twój prywatny płot, na którym możesz wypisywać co tylko chcesz. I w związku z tym, wykorzystam od czasu do czasu miejsce na komentarz pod Twoją publikacją, aby uzmysłowić innym, co ona jest warta. - co do podania mi / nam wszystkim adresu portalu na którym Twój wiersz uzyskał tytuł "wiersza miesiąca" - nie możesz przecież tego zrobić z całkiem innych powodów, niż powyżej przedstawiasz. Po prostu taki portal nie istnieje. Natomiast tenże wiersz "Czas wigilii" który omawiamy uzyskał takie oto oceny: [u]Pod adresem:[/u] http://e-skwerekpoetow.pl/read,7352,Wigilii_czas_nadchodzi.html - tekst lubi 1 osób. http://poezje.pl/utwor,82610,czas-wigilii-sie-zbliza.html - 1 głos na plus https://truml.com/poetry?lang=pl&page=2 liczba komentarzy: 0 | punkty: 0/2 | ... i to byłoby na tyle (na razie) na temat Twoich przechwałek...
Maciek.J Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 @Bronisław_Muszyński na e-skwerku ,,lubi,, nie oznacza głosu każdy kto wejdzie pod link tego sonetu zobaczy,że został wyróżniony Facebook to potwierdza.
bronmus45 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 @Maciej_Jackiewicz Słuchaj człowieku - zablokowałeś komentarze pod swoim wierszem, więc jak śmiesz tutaj się wymądrzać? Jesteś po prostu gówniarzem, nie zasługującym na przebywanie pośród dorosłych - mentalnie - osób... Więc nie próbuj kolejny raz być natrętem, żałosny osobniku. Zastosuję wyjątkowo wobec Ciebie właśnieTwoje metody, czyli zaczynam Ciebie ignorować...
Maciek.J Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 odpowiedziałeś właśnie sam sobie Bronisławie.
ja_bolek Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2016 Pójdzie siedzieć Belfegor z Zoliborza Już fala protestu dosięga morza Wesołych Swiąt życzę By lepszy był styczeń Na Wiejskiej i ... wędzonego węgorza!
bronmus45 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2016 @ja_bolek - u nas, na Pomorzu węgorzy jest w bród. Mnie się już przejadły. Żaden dla mnie... cud 3msie
Rekomendowane odpowiedzi