Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @StraconyCelebrować życie można też we dwoje i na różne sposoby. Nawet bez wina, za to z dobrą kawą i w miłym towarzystwie. :) Albo na Portalu Literackim. :)
    • @TylkoJestemOnaZaskoczyłaś!  Interesująca relacja między człowiekiem a sztuczną inteligencją, zakończona: "podłącz mnie - głębiej". Cokolwiek by to znaczyło, jest nad czym rozmyślać.   
    • @Berenika97 Tak mi się skojarzyło: "Będzie! Będzie zabawa!   Będzie się działo!   I znowu nocy będzie mało ..." (Piersi ‧ 2013) Twój wiersz też można zaśpiewać, czego Ci życzę, zwłaszcza jak już wypijesz puchar bianco :) Utwór lekki, czasem takich brakuje w świecie przemocy. Mimo, że taki jest trzeba kochać życie, bo tylko miłość jest coś warta. pozdrawiam  
    • @wierszyki Tworzysz malarskie obrazy, pełne kontrastów. No i ta fraza: "niech cię nie zwiedzie" - to ostrzeżenie, wnosi niepokój. Wiersz refleksyjny, pozory a siła natury, a może jeszcze coś innego się czai. Piękny!   a co do haiku, nie lepiej by było: trzepla zielona uszczypnięcie na Warcie  tu smok na dłoni   chodzi tylko o kolejność wersów, podoba mi się :)
    • @TylkoJestemOnaŚwietnie! Smakujmy to życie!  @StraconyBardzo dziękuję! 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...