Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 co rano wstaje i lustra pytam o czym dziś wiersz napisać czy o tym jak słońce wschodzi czy o tym jak piękna jest burza a może o miłości dziecięcej którą niekochanie kaleczy o której tak mało świat mówi zwłaszcza ten już dorosły tak tak nie obrażajmy się ten wiersz jest tylko pretekstem do tego o czym wiersz napisać tak by niekochane były kochane
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 komentarz w oddzielnym poście - talarkowy temat Pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 Też przechodziłam tę chorobę. W ostrych atakach zdarzało mi się pisać kilka wierszy dziennie. Z czasem nasilenie zeszło do jednego dziennie, wiersze śniły się i męczyły nocami jak zmory. No i popatrz, przeszło. Zostało zamiłowanie do czytania Pozdrawiam serdecznie, Waldemarze :)
WiJa Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 zasadniczo to każdy z nas po swojemu naprawia świat, a przynajmniej wytyka mu/światu wady, bo też co innego może zrobić. zresztą tak samo, jak i to, że każdy z nas najchętniej się dzieli, dopóki nie ma się czym (dobrym) podzielić :)
Marlett Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 @Waldemar_Talar_Talar Myślę ,ze wiersz ma coś wspólnego z weną, a to jest szczególny stan ducha ...:) Miłego dnia .
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 @Jacek_Suchowicz Witam serdecznie - jak zwykle u ciebie - fajnie - byłem czytałem podoba się Jacku twoja wersja . Dzięki wielkie za czytanie . pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 @Alicja_Wysocka Witam serdecznie - dawno ciebie nie widziałem dlatego ucieszyła mnie twoja obecność . Alicjo mi tak wiele dziennie się nie zdarza - ale pisać lubię sprawia mi to przyjemność . A że raz gorzej a raz lepiej mówi się trudno - świat się nie obraża . Jeszcze raz bardzo dziękuje . Udanego wieczoru życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 @WiJa Witam i dziękuje WiJa - zawsze jesteś mile widziany . Udanego wieczoru życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 @Marlett Witam serdecznie - i tak i nie - ale jest dobrze Marlett. Własnie o to chodzi - trzeba jej szukać... Miłego życzę
Rekomendowane odpowiedzi