Jolanta_S. Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 na krawędzi zdruzgotania głupich słów nieważonych zdań ukrytych tajemnic więcej niż ma jeż kolców cokolwiek uczynisz nie będzie tak byliśmy świątynią zaufania do dnia kiedy inne otworzyłeś drzwi - mistyfikator w zawieszonej ciszy trwa bezduszny wieczór zgaszone gwiazdy i księżyc daleko za chmurą cienia ślini się mroczny jedi na szklanym ekranie wiadomości i dramat jak wyjąć motyle z brzucha zapomnieć twarz w żyłach oszukać krew w trzewiach zgasić puls miłości skazany na śmierć wyrok w zawieszeniu trwa jakkolwiek rozumiesz
WiJa Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 @Jolanta_S. a kogóż to witam, kłaniam się nisko (niektórym kłaniamy się nisko, a niektórym głośno). przepraszam ale jestem pod takim wrażeniem, że nie mogę się skupić na wierszu, ale to co do mnie dociera, to wiersz niebezpiecznie wymowny :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 @Jolanta_S. Witaj Joanno - wzruszający to fakt - po cholerę otwierał te inne - za którymi inny świat .... A było tak pięknie - szkoda - a może musiał je otworzyć - no własnie ... Miłych snów ci życzę
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2016 jest przekaz stłuczony kryształowy wazon nawet jeśli posklejamy to żywych kwiatów weń nie włożymy pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 @WiJa Dziękuję i pozdrawiam :)
Jolanta_S. Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 @Waldemar_Talar_Talar :) dziękuję i pozdrawiam Waldku :)
Jolanta_S. Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 @Jacek_Suchowicz Dziękuję Jacku. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi