Stary_Kredens Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 być tylko ofiarą każdą twarzą nie zapamiętaną inaczej na próżno kochać i czekać na ostateczną daninę teraz wiem kim była Róża prawda boli ale czy wyzwala po zabiciu chyba przestanie
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 @Stary_Kredens Witam cię serdecznie - powiem prawdę - czytam twoje wiersze - wiersze które są jak dla mnie zbyt trudne . Takie na pograniczu życia i śmierci - może taki masz styl pisania a może to ja ich nie rozumiem - znaczy się rozumie co przekazujesz ale wole poezje bardziej radosną bardziej żywą nie tylko poważną. Tyle miły Kredensie na dziś . Mam nadzieje że mnie zrozumiesz . pozd.
Marlett Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 @Stary_Kredens Zapachniało Różą i Księciem :)
Stary_Kredens Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 @Waldemar_Talar_Talar witam fajnie , że czytasz , a odbiór wierszy , cóż każdy ma inny, takie masz prawo, co nie oznacza , że mam zmienić to jak piszę pozdrawiam Kredens
Rekomendowane odpowiedzi