Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 to nie chwast który można wyplewić nie mucha którą da się zgnieść to nie byle zabawka na dnie kartonu nie płomyk który łatwo zdmuchnąć cały świat i wszech musi z nim obcować tak długo jak będzie słońce i księżyc które ktoś lub coś stworzyło nie tylko dla niego
Kalista_Zachary Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 Zabawki na dnie kartonu też są coś warte - szczególnie te wynoszone na miesiąc do piwnicy, by po tym znów mogły cieszyć ;). Ciekawa jestem kim jest ten "on".
Marlett Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 @Waldemar_Talar_Talar Mocno ukryłeś na dnie kartonu :) PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 @Kalista_Zachary Witam - niech ci będzie - zaspokoję twą ciekawość - chodzi o prostego człowieka. Mam nadzieje że już jesteś w domu ... Dzięki za obecność pod wierszem . pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 @Marlett Witam cię serdecznie - ano tak wyszło tajemnie . O zwykłego człowieka mi chodzi - myślę że nie przesadziłem ... Dzięki za kolejne czytanie Marlett.
Rekomendowane odpowiedzi