Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 sama do nas nie przyjdzie do drzwi nie zapuka potrzebuje ciepłej chwili która doń przemówi przemówi nie tylko sercem lecz i rozsądkiem ona sama nie zaiskrzy musi się o coś otrzeć zapłonąć chcianym ogniem rozpalić namiętność obudzić dotyk i inne zmysły zabarwić szare obrazy obrazy które sobą maluje nie tylko w sypialni barwami których nikt a nikt przeciwny nie zeszpeci bo jest to dama niezwykła przychodzi tylko proszona do tych którzy jej pragną przez nich oczekiwana
WiJa Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 duma niezwykła, że odwrócę zagadnie i zapytam, a cóż nią dla kogo nie jest :)
WiJa Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 wszak duma niezwykła, to może nawet być ze zwykłego dziadostwa :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 @WiJa Witaj - zastanawiam się czy dobrze odczytałeś ową dumę - jest dama . Chyba że ja źle zrozumiałem i twoje jest górą . Za czytanie wielkie dzięki WiJa . pozd.
WiJa Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 @Waldemar_Talar_Talar a wiesz, że tak może być, i tak może być :) no i niestety niektóre nasze myśli brane są na opak :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 @WiJa Witaj ponownie - zgadzam się z tym co napisałeś . pozd.
Marlett Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 @Waldemar_Talar_Talar Myślę ,że miłość przychodzi gdy dwoje tego pragnie jednocześnie :) I miejsce i czas musi temu sprzyjać. PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 @Marlett Witaj - zgadza się dwoje musi chcieć - niema innej możliwości tak to jest skonstruowane - inaczej nie zadziała . Miło że byłaś Marlett . Miłego wieczoru życzę
Rekomendowane odpowiedzi