Apolonia_Zięba Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 to dwa lśniące kółka na trzy kłosy nanizane ten pszenny - miłość złota i jasna jak rogalik z miodem żytni - wierność - srebrno - szara niczym chleb codzienny niezbędny trwały ten jęczmienny - srebrzyście ościsty czepliwy i szorstki - uczciwość ta jest najtrudniejsza 1
Marlett Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 Polu Obrączki to miłość wierność i uczciwość. Pełne kłosy są symbolem obfitości i urodzaju... i niech tak zostanie :) PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 @Apolonia_Zięba Witaj Apolonio - faktycznie niech tak zostanie - symbole rozpoznawalne na całym świecie . A owa uczciwość nie zawsze musi być trudna - od nas zależy jaka będzie . pozd.
Apolonia_Zięba Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 @Marlett Według życzeń - niech zostanie :) PozdrawiaP.
Apolonia_Zięba Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 @Waldemar_Talar_Talar Tylko od nas. Jednak trudno się z tej uczciwości niektórym wywiązać... Dziękuję za czytanie i komentarz :) Pozdrówka :)
WiJa Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 przepraszam, ale ja bym powiedział - trzema kłosami spojone :) :) :)
Apolonia_Zięba Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 @WiJa Twoja sugestia też dobra, jednak zostaje po mojemu :) Pozdrawiam...
WiJa Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 @Apolonia_Zięba oczywiście żartowałem (jeśli żartowałem) :)
Rekomendowane odpowiedzi