Samuel_Przeździęk Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 dorastamy zbyt wolno starzejemy się za szybko zbyt niedokładnie wręczamy wizytówki zagajamy jak się czujesz by spławić i zamknąć drzwi nazywamy przyjacielem choć nie wiadomo czy ufać niepewni przyśpieszenia dorastamy za szybko dojrzewamy zbyt wolno kochamy się niepewnie nie wiadomo czy z przyjacielem by spławić i zapytać potem jak się czujesz niemowlak pisze doktorat w trzech językach takie czasy
Marlett Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 @Samuel_Przeździęk Może to być tekst na piosenkę i refren; ''dorastamy zbyt wolno starzejemy się za szybko''
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 @Samuel_Przeździęk Witaj - powiem tak - nie całkiem się zgadzam z tym co napisałeś . - myślę ze są tu dwie racje do których mamy prawo - wiem że pomyślisz iż się czepiam. Ale ja inaczej to wszystko widzę - nie tak czarno ... pozd.
Samuel_Przeździęk Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 @Marlett haha! może ktoś się wreszcie zapyta ile chcę za napisanie piosenki ;) @Waldemar_Talar_Talar nie widzę w tym czepiania ;) ja jestem jakby werteryczny i czarny, w dodatku endokrynolog mnie męczy zmianami dawek, więc może to tego wina ;) szczerouśmiecham Wam!
Marlett Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 @stanisław_prawecki Nastąpiłam na odcisk?
Marlett Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 @stanisław_prawecki Buty ochronne noś pod wierszem ... o!
WiJa Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2016 właściwie tak, to (o czym mówi wiersz) nie jest właściwe
WiJa Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2016 @Samuel_Przeździęk może dlatego, że to o czym nie mówisz jest właściwe :)
Rekomendowane odpowiedzi