anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 za złote wrota istnienia za to że w bólu rodziłaś za to że jesteś przy mnie będziesz i zawsze byłaś za świat tysiąca olśnień i baśni tej jednej nocy za ciągły paradoks pytań gdy w tobie szukałam pomocy widzisz zdarzyło się życie to moje i dalej się darzy bo z ciepłem miłości matczynej dałaś mi prawo do marzeń
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 @anna_barbara__czuraj-struzik Witaj Anno Barbaro - ślicznie i dostojnie o matce dla matki . Św. pamięci swojej też napisałem wiersz który dziś nad jej mogiłą przeczytałem. Dziękuje za chwile uniesienia . Udanego popołudnia życzę
Marlett Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 @anna_barbara__czuraj-struzik Serdecznie , wzruszająco ... :)
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 dziękuję wam za ciepłe słowa i pozdrawiam :) :)
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 Dlaczego istnień? hmm ... Istnienie jest jedyne i niepowtarzalne, należy do rzeczowników określających pojęcia niepoliczalne tak jak moc czy wiara :) czasami zastanawiam się, dlaczego ludzie mówią, że ktoś posiada moce czy bronie różnego rodzaju. W języku polskim, bez naleciałości z "narzeczy anglosaskich" mówimy, że ktoś posiada moc lub broń, niezależnie od ilości :)) Z istnieniem jest tak samo. Nie ma istnień, jest jedynie istnienie, nawet wówczas, gdy myślimy o wielu istnieniach. Jest moje istnienie, czyjeś istnienie jest istnienie wielu ludzi he :) no tak, to nieco się powymądrzałam :) :) pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi