maria_bard Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Maria Czubaszek odeszła ot, tak, jak sobie życzyła, nikomu nie będąc ciężarem. Osierociła mnie. Za komuny Ona i Jurek Dobrowolski rozbawiali, rozbrajali moje depresje. Jej teksty w Trójce były jednymi z najlepszych kabaretowych wydarzeń. Jak dobrze było ich słuchać. Towarzyszyli im najlepsi z naszych aktorów. Teraz, po komunie wciąż była potrzebna. Wyrafinowana, specjalna, inna niż inni. Teraz, kiedy poczucie humoru niekiedy bywa marne, a wartości zmieniają swoje znaczenie. będę szukała Jej w następnym świecie.
maria_bard Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 @Marin_Bogucki No, to sobie człowieku, nagrabiłeś. Nie wolno obrażać zmarłych. Szczególnie takich. Czy wiesz, o kim mówisz? Jeśli nie, to się zastanowisz przez chwilę...
Marlett Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Zaiste biedna; http://gosc.pl/doc/3153548.Dlaczego-Maria-Czubaszek-nie-cierpiala-dzieci
maria_bard Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 @Marlett Widać, inaczej postrzegamy nasz wspólny Świat. Mamy zupełnie inne historie, kompletnie inne poczucie humoru. Ale - czy nasz system wartości jest aż tak odmienny...? Nie wiem... Jest tak, czy inaczej, wszak możemy się różnić nie obrażając nikogo, a szczególnie inteligencji w obu znaczeniach tego słowa. Pozdrawiam. E.
maria_bard Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaiste, gratuluję cicerone. Troszkę słabo brzmi jako duchowy przywódca. Ale takiego mamy guru, na jakiego zasłużyliśmy.
Marlett Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaiste, gratuluję cicerone. Troszkę słabo brzmi jako duchowy przywódca. Ale takiego mamy guru, na jakiego zasłużyliśmy. Proszę już zakończyć te przycinki. Zacytowałam artykuł i na tym zakończyłam. Pani nie może wręcz przestać się czepiać. ''Apteczko pierwszej pomocy.''
Rekomendowane odpowiedzi