my ludzie (a może to nie ja)
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dziękuję pięknie za przeczytanie.
Pozdrawiam
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
są tacy co żałują inni nie przejmują znajomości zostają i spotkania ciche aż nagle zawrót głowy a potem rozwody już więcej nic nie powiem po prostu przemilczę jeden koleś ma czwartą partnerkę ogona i wciąż wzdycha do pierwszej że najlepsza żona @Sylwester_Lasota wiesz ale jak tak głębiej pomyślisz, to wcale wesołe nie jest -
Przez wierszyki · Opublikowano
Wiesz co, a ja akurat wczoraj wywaliłam przez okno takiego spasionego po lecie pająka, bo myłam okna :-) Mógł wrócić. :-) -
Przez Czarek Płatak · Opublikowano
04:20 AM stację kolei zamienić w książkę ważniejsze są tylko sklepy z monopolem należy wywrócić wnętrze do zewnątrz co wszyscy kryją na placu kilińskiego niejeden się wykoleił i tak się zawinę w bletkę bo jara mnie to chodzenie po ścianach po ogień do ciebie -
Przez Andrzej P. Zajączkowski · Opublikowano
Powietrze ciepławe jak w sali umierania, przed której drzwiami Śmierć oczekuje właśnie; na mokrych dachach widać słabe migotania, tak jak u świecy, kiedy jej płomień gaśnie. W rynnach wodospady deszczówki grzechoczące, zmęczony wiatr liści sekcjonuje zwłoki; - i jak zlękłych bekasów stado pierzchające w szarówce płyną wystraszone obłoki. I Rainer: Die Luft ist lau, wie in dem Sterbezimmer, an dessen Türe schon der Tod steht still; auf nassen Dächern liegt ein blasser Schimmer, wie der der Kerze, die verlöschen will. Das Regenwasser röchelt in den Rinnen, der matte Wind hält Blätterleichenschau; - und wie ein Schwarm gescheuchter Bekassinen ziehn bang die kleinen Wolken durch das Grau. -
Przez Kwiatuszek · Opublikowano
@Sylwester_Lasota Każdy znajdzie coś dla siebie;-) DziękujęZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
, pozdrawiam cieplutko!
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne