Marlett Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) tańcz ze mną dzisiaj walca nim żal ściśnie za gardło lód na rzece już pęka tańczmy tak na palcach sala ciemnieje więc śnij rzeka wartko już płynie tańczymy lekko walca noc minie jak chwili źdźbło woda psoci kaskadą Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez Marlett (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Wysłuchałam zaproponowany kawałek, śliczny, a treścią zaprosiłaś mnie praktycznie do walca. Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 @Nata_Kruk Tak się składa ,że Bartosz komponuje, a ja słucham jego muzyki. Niejako zainspirowałam do napisania tej kompozycji. Natko, bardzo dziękuję za pozytywny odbiór :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 @Marlett Dobry wieczór - zgrabnie zatańczyłaś tego walca oraz słowem w tym uroczym zmuszającym do refleksji wierszu - Mam nadzieje że podkład muzyczny równie zgrabny. pozd. serdecznie
Marlett Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 @Waldemar_Talar_Talar Witaj Talarku Bardzo dziękuję za ciepłe słowa. Miłego wieczoru :)
Marlett Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 @jan_komułzykant Czasem wystarczy jedno słówko by rozbawić ... a jakże ? :)
Marlett Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 @valeria Dziękuję :) PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi