henryk_bukowski Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 siedziała na łóżku gdy wróciłem po tygodniu chlania już nie czułem się jak u siebie powiedziałem Odchodzę nawet na mnie nie spojrzała mówiąc nie pomyślałeś może ja bardzo chcę być nieszczęśliwa najlepsza z kobiet mojego nie życia
Jacek_Aleksander_Mateusz_SOJAN Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 po tygodniu chlania peel powinien pilnie iść na odwyk; dotyczy również obsesji pisania tzw. wierszyków - odwyk pisania wskazany
henryk_bukowski Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 @Jacek_Aleksander_Mateusz_SOJAN ..jest takie przysłowie.."zapomniał Wół..:)..jak cielęciem był..:)"
henryk_bukowski Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 @stanisław_prawecki ..miłość..miłość drogi Stanisławie to nie tylko cielesne uciechy..a stan ducha ..Golgota..:)
henryk_bukowski Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 @stanisław_prawecki ..bo jedni się wspinają..a inni staczają..a każdy do swojego "raju"..:)
Marlett Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 @henryk_bukowski .. nie chciała się podnieść..?
henryk_bukowski Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 @Marlett ...a co to ma się do wierszyka?..:)..jej Pion jest doskonały..czego i Tobie Siostro życzę..:)
Marlett Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 @henryk_bukowski Wierszyk jak najbardziej w pionie Henryku :)
henryk_bukowski Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 @Marlett ..Miło..Pozdrawiam..:)
Jacek_Aleksander_Mateusz_SOJAN Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mierzyć swoją miarą oznacza sprowadzać każdego do swojego poziomu - cóż, złudzenia nie mają skali; proszę pozostać w samozachwyceniu i bić sobie samemu pokłony!
Rekomendowane odpowiedzi