Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 nieraz dokucza czasem dołuje bywa że płacze ze białe tło sobą zamazuje bywa radosna i bardzo czuła czymś co umysł i serce regeneruje jest lekarstwem na wszystko po swojemu sobą nasze dziś i jutro buduje
Marlett Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 @Waldemar_Talar_Talar Nie wiem czy dobrze rozwiązuję tę zagadkę, ale wiersz traktuje o miłości lub przyjaźni. Dla mnie takim panaceum jest moja rodzinka :) a w niej i miłość i przyjaźń :) PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - ucieszył mnie twój powyższy kom. Nie skarżę się tylko głośno mówię - dziwie się że inni nie kom. nawet jeżeli zasługuje na krytykę . Przecież to nie boli tylko uczy . A wracając do wiersza to może cię zaskoczę ale pisałem ten wiersz myśląc o zwykłych a jak ważnych w naszym życiu myślach . Tak tak chodzi o myśli . Przyznam się że twoja myślenie równie pasuje do wiersza . U mnie również miłość i przyjaźń są normą. Rozgadałem się troszkę ... Spokojnej nocy ci życzę
Rekomendowane odpowiedzi