Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Jako ziemniak swą solaninę zmieniam szykując się do Ciebie serca swego podłą strychninę w majowe kwiecie Choć gryzie biel piwniczna kościec łętom rąk biżuterii wdzięku dodaję, by miały coś palce z Twojego jęku Bulwę przeczuć rozłupiam na pół karcę mątewką na miazgę Teraz możesz mnie mieć! W myślach zastawiam dla Ciebie stół na ostrą jazdę więc skorom gotowy – proszę, jedz
teraa Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 to juz 5 wiersz o mnie... spełniam pewna rolę w życiu 5 osób... samą internetową obecnością to pokrzepujące tera
teraa Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Ziemio...Prosimy o komentowanie wierszy i uzasadnianie wyrażanych opinii. Komentarz narusza regulamin oraz zasady serwisu. Moderator
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Pokrzepiające chyba. Cieszę się, że swoją internetową obecnością mogę kogoś pokrzepić. Przypominam również, że najbardziej krzepi kot (wg. Kostrzewskiego bodajże) i cukier (wg reklamy przedwojennej)
teraa Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 do krzepienia na pozioie Kostrzewskiego to jednak duzo brakuje pokrzepuje błędem nie jest :/ to symbol... ale widze że niezrozumiały teraProsimy o komentowanie wierszy i uzasadnianie wyrażanych opinii. Komentarz narusza regulamin oraz zasady serwisu. Moderator
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 niezrozumiały jak i inne literówki, ale to nie dotyczy wiersza. nara, do napisania.Prosimy o komentowanie wierszy i uzasadnianie wyrażanych opinii. Komentarz narusza regulamin oraz zasady serwisu. Moderator
teraa Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 tajemnica... teraProsimy o komentowanie wierszy i uzasadnianie wyrażanych opinii. Komentarz narusza regulamin oraz zasady serwisu. Moderator
jacek_krajl Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 coś na temat komentowania: miałem komentować wiersz, ale nie wyszło, bo razi w oczy pewna kwestia... mianowicie: kolejny przykład pierdolenia głupot. (bardzo dobrze niektórym wychodzi, brawo!!) a może stworzycie stronę poezjaDLAidiotówIoIdiotach.org??? liczę na to - na pewno tam wpadnę... nigdy za dużo beznadziejności i podkreślenia własnej hujowości! zara odlecę na inną planetę.... (podkreślam: bez skojarzeń i obrażeń!!!)Prosimy wyłącznie o komentowanie wierszy i uzasadnianie wyrażanych opinii. Komentarz łamie regulamin oraz zasady serwisu - pkt 5b, 5f regulaminu oraz pkt. 3, 4, 7 i 10 zasad serwisu. Dyskusja pod wierszem zamknięta Moderator
jacek_krajl Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...8 sztuk komentatorskich należy usunąć i ukarać winnych!!!... przecież to jest komedia jakaś po prostu... dopełniam chaosu, bo chęć we mnie zbudzenia smoka(tj. zgłaszam złamanie regulaminu w innej formie)...Prosimy wyłącznie o komentowanie wierszy i uzasadnianie wyrażanych opinii. Komentarz narusza regulamin oraz zasady serwisu. Moderator
Rekomendowane odpowiedzi