Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Nie mogę tego przeczytać, bolą mnie w nocy oczy, a w pokoju dusi się wiatr.   Chciałby już płynąć jutrzejszym dniem, wybić widok na świat, zjeść w ogrodzie obiad.   Ale wciąż mazy na niebie czarne jak liść laminarii, i chmury jak kamienie.   Wykuje w nich czas nasz grób i pył poleci z wiatrem do góry.
    • @KOBIETA Wiersz wymalowany pieszczotą na skórze…
    • @KOBIETA opioid zamiast mleka trochę bałbym się sprawdzić
    • Piłka nożna jest prosta. Bywa grą podwórkową.   Piłka jest okrągła jak Ziemia, Słońce, planety… Albo jak koło losu.                 * Szachy to niszowa gra.   Symbolizuje wojnę. Jest zawiła jak życie.                * Kolega grał w piłkę. Teraz rozgrywa szachy.   Wie co robi. Zazdroszczę!        
    • @violetta zgadzam się! A taki gałganek to już w ogóle.! ;)  jejku …teraz sobie pomyślałam, czy mi nie dawali przypadkiem takiego gałganka z makiem w dzieciństwie;))) no ale ja się w mieście wychowałam a moja mama nie pracowała w polu tylko w laboratorium :) 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...