Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 @Bronisław_Muszyński Nic z tych rzeczy z Casanowa gość z innej epoki ja do pięt mu nie dorastam ale skoro skoki lecą teraz w telewizji więc ja na dywanik siadam sobie z zimnym piwkiem i patrzę w ekranik może w końcu nasze orły dadzą innym lanie i na podium ich ujrzymy na srebrnym ekranie.
bronmus45 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 @Henryk_Jakowiec ... Pomarzyć - dobra rzecz; powiedziałby znawca. Tymczasem skoczkowie i ich formy dawca są obecnie słabi. Ich skok - dzisiaj żabi nikogo nie cieszy. Ktoś tu pewno grzeszy wbrew kibiców woli. Przyjdzie czas i jego też się wy...li
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 @Bronisław_Muszyński Czy wydali czy wyrzuci czy jak kto tam woli przyjdzie drugi, nie naprawi a bardziej spartoli lepiej poczekajmy byle nie do wiosny aż nam zawtórują jodły, świerki, sosny a echo poniesie aż po górskie szczyty że kolejny medal Kamil ma zdobyty.
bronmus45 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 @Henryk_Jakowiec ... Pewnie i tak będzie, nie przeczę ja przecież Kamil to mój ziomal, wszak góralskie dziecię; więc życzę mu sukcesów na miarę zdolności. Innym, co mu źle życzą - porachuję kości pospołu z kibicem, co mu nadal wierzy. Lecz teraz mu nie idzie. Bądźmy tutaj szczerzy.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 @Bronisław_Muszyński Każdy ze sportowców w każdej dyscyplinie do celu na fali albo pod nią płynie i choć łyka wodę i chociaż się krztusi zaczerpnąć powietrza też czasami musi a jak łyknie więcej tak ciut ponad normę to i styl poprawi i załapie formę a potem już z górki po medal po sławę lub idzie w odstawkę no i grzeje ... ławę.
bronmus45 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 @Henryk_Jakowiec ... Był jednak taki Bubka my mamy Khalidova co rzadko przegrywali. I to nie byle mowa. Mistrzowie są mistrzami chociażby i bez formy. Skoczkowie "nie trzymają" tej przyzwoitej normy. Polacy, nic się nie stało; to dobre dla gawiedzi. Ja jednak wolę wiedzieć kto za tym wszystkim siedzi.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 @Bronisław_Muszyński Jak we wszystkim są wyjątki i każdy ci powie że nie mogą wciąż wygrywać jedynie mistrzowie bo jeżeli by tak było to rywalizacja psu na budę by się zdała i w tym cała racja.
Rekomendowane odpowiedzi