Sławek Stec Opublikowano 14 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Najczęściej zaczynam ja , on woli milczeć pasjonata bla bla bla jeszcze go nie rozgryzłem Rok i sześć miesięcy szukania wspólności jednej cechy pokrewnej, sprzecznośći nie nie znalazłem , z pustymi rękoma wracam do domu dzień w dzień Myślicie że nie można nienawidzić za samo - być Tak bez powodów , mówili najlepszy przyjaciel i ty Zawsze razem stali , papieros i rozmowa tylko że ja wtedy mówiłem a on nie nadążał I to jego potakiwanie , tak rozumiem cię najwyraźniej masz rację jak zwykle i byle tak dalej , no wiem aha ha hi ... Napiszą poźniej w szmatławcu : Ogólnie geniusz pod presją ugięty , w ogólnych normach wychowany przyjętych nie wytrzymał , to duch przeklęty podszepnął mu to o czym rozmawiać będziemy kolejny rok i sześć miesięcy
Dusza Pegaza Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Powiem szczerze, że Twój wiersz spodobał mi się. Myślę, że pomysł dobry, chociaż można by nad nim jeszcze trochę popracować. Ogólnie pozytywne wrażenie. ( te rymy w ostatniej strofie tak jakoś mi nie pasują, ale to tylko moje skromne zdanie) pozdrawiam:)Prosimy o uzasadnianie wyrażanych opinii. Moderator
Mirosław_Serocki Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 "Najczęściej zaczynam ja , on woli milczeć pasjonata bla bla bla jeszcze go nie rozgryzłem" Do tego momentu wszystko gra, ale za to później sypie się w tempie zastraszającym. Jakieś kosmiczne rymy, niekonsekwencja w interpunkcji, niespójność formy, za dużo słów.
Joanna_W. Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Jest całkiem nieźle, choć za dużo słów. Może zostawić coś dla odbiorcy, by sobie sam dobudował? Pozdrawiam. A.
Sławek Stec Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Dzieki , to mój pierwszy wiersz , uwagi krytyczne są więc jak najbardziej słuszne . Pisałem można powiedzieć jednym ciągiem , dlatego koniec wygląda na niedopracowany . Na to forum trafiłem zupełnie przypadkowo , wrażenia są jednak bardzo pozytywne i bede tu wracał bardzo często. Pozdrowienia pa..
Rekomendowane odpowiedzi