Mateusz_Wojciechowski Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 Jak ocean czerni wzburzony Jak płomień okruchem iskrą stworzony Jestem jak czarnej otchłani swąd Piekielny jad... Jak tykającej bomby ląd Poruszam się wśród żywych umierając ze złości co dzień I tylko otaczający mnie wichrów płomieni cień Wypala mą dusze pozostawiając tylko złość Złość która we mnie jest która przesiąkła ostanią kość Pozostawiając pustke gorejący kawał mięśnia Na które nie działają już miłości zaklęcia Poszukując spokoju zamykam się w swej krainie W której płomienie w której wszystko gnije W której ciemność jest jedyną pośredniczką W której ciemność jest pocieszycielką Jedyną która ukazuje mi mą marność Jedyną która nie oszuka ukazując nicość
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 @Mateusz_Wojciechowski Dla mnie raczej cieniutkie.
Marlett Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 Dużo buntowniczego krzyku, ale krzyk to zbyt mało :)
Mateusz_Wojciechowski Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 Nie chodzi tu buntowniczą złość lecz o uczucie przepełniającej złości ktòrej ma się dość która przysłania oczy blokuje bodzce które niosą radość.
Mateusz_Wojciechowski Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 A krzyk to jedyny sposób by ktoś cie usłyszał
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 @Mateusz_Wojciechowski Mateuszu, Słyszeć, a słuchać to ogromna różnica. Nikt nie słucha jak krzyczysz, ludzie raczej zatykają uszy, bo to nieprzyjemne, niemiłe. Tak działa nasz system obronny, wyłączamy się. Mów szeptem, a będą wytężali słuch :)
Mateusz_Wojciechowski Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 Niestety póki nikt nie widzi Nie zwróci na szept uwagi Nawet nie wiedząc jak mocno serce krzywdzi Brakuje chyba we mnie magi Lecz gdy skierują na mnie wzrok czuję się nagi
Rekomendowane odpowiedzi