Apolonia_Zięba Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 jeśli jeszcze pamiętasz to zagraj pieśń naszego lasu gdzie brzozy w białych koszulach wierzchołkami głaszczą błękit a dęby wiją wieńce laurowe zostaw parę akordów dla jarzębin rumianych jesiennością aż po łokcie i we wrzosach wyblakłych z wczorajszej bajki jeśli zapomniałeś wyjdę naprzeciw rozrzucę barwy wszystkich nut na progu wytartym od wspomnień 1
Iru_De Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 zostaw parę akordów dla jarzębin rumianych jesiennością aż po łokcie i wrzosów z wczorajszej bajki...... coś mi tu zgrzyta? może - we wrzosach?
Marlett Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Wrzosom brakuje dookreślenia; np. blade, suche, jesienne , spłowiałe itd. :))
Apolonia_Zięba Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 @Iru_De Dziękuję za pomoc :) Serdecznie pozdrawiam...
Apolonia_Zięba Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 @Marlett Już poprawiam... Dzięki za pomoc :) Serdeczności przesyłam...
Iru_De Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 ładnie operujesz przerzutniami, każdy wers ma logikę i płynnie się go czyta pozdrawiam.
Apolonia_Zięba Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 @Iru_De Miło mi to czytać :) Dziękuję, pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi