anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 każdy ma swoją leśną ścieżkę którą pokochał za prostą pieśń klonów za nieba plusk nad głową miętowy i za jałowce co jak leśne gnomy żywy deszcz wspomnień i grosik pod nogi na wróżby, na zaklęcia na czary, na uroki od smutku od pokrzyw od nocy
bronmus45 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Witam. Przyjrzyj się swojej publikacji - jej szacie graficznej. Co to za alfabet, to chyba nawet Ty nie wiesz...
gabrysia_cabaj Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Autorko! jeśli chcesz być czytana, koniecznie edytuj tekst albo usuń
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 wiem dziękuję, poprawiłam, nie wiem dlaczego coś takiego wskoczyło :(
gabrysia_cabaj Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 skąd wiadomo, że każdy ma, oj, chyba nie każdy
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 w sercu mysle ze kazdy, przepraszam ale chwilowo nie mam polskich znakow
Marlett Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 @anna_barbara__czuraj-struzikkażdy może mieć swoją leśną ścieżkę :)
Rekomendowane odpowiedzi