WiJa Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Wtedy to się mówi - co by nie - też bym tak mówił jak się mówi kiedy odbiera mowę. Mówi się więc coś bez sensu bez zastanowienia bez pojęcia a właściwie to wzywa się Boga który jest czy się wierzy czy nie wierzy. Wtedy jedno tylko jest - jeden Bóg bo Bóg zawsze jest w zasięgu zawsze dostępny. 2008-05-18
Marlett Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 @WiJa Biorąc na logikę , niewierzący nie powinien wzywać Boga, ale najwidoczniej nie ma w tym logiki. pozdrawiaM.
WiJa Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 @Marlett jeżeli ktoś się do Boga zwraca, to Bóg się go nie pyta, czy jest wierzący, czy nie :)
Marlett Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 @WiJa Ja patrzę z punktu wierzącego lub niewierzącego. Nie ośmielam się spojrzeć od strony Boskiej :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 @WiJa Witaj - ciekawie wyszło - myślę podobnie jak Marlett . Takie zwracanie nie ma sensu - tak mi się zdaje . Mimo to jest często słyszane - nawet wśród niewierzących . pozd.
Rekomendowane odpowiedzi