Marlett Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 czerwony księżyc spada na ziemię jesteśmy coraz bliżej najbliżej
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 o tak :) wczoraj nie spałam całą noc :) był piękny :) :)
dzie_wuszka Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 za mało. i nie rzecz w tym, ze tylko trzy wersy. mogą być trzy, ale jakoś nie robią mi wiersza
Marlett Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 @anna_barbara__czuraj-struzik Tak był cudowny :)) Warto było nie spać :) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 @dzie_wuszka Spojrzenie jednostronne, jak na ten księżyc :)
dzie_wuszka Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 tak, trudno mieć wielostronne spojrzenie będąc jedna osobą. Moze io można, jednak, pozwolisz, jako pojedyncza osoba, będę miała pojedyncze spojrzenie. wiersz jest w moim odczuciu, jako rzekłam, czy Ci się to podoba czy nie : )
Marlett Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Każdy głową kręci jak potrafi, a księżyc wciąż z tej samej strony.... .... nie wszystkie drogi , nie wszystkie spojrzenia się krzyżują ... PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 @stanisław_prawecki Jak wskazuje tytuł - jest to żart do dowolnej interpretacji.... Można solić, można słodzić itd.
Marlett Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 @stanisław_prawecki Dobre trawienie to pogoda ducha i poczucie humoru...Panie, daj mi dobre trawienie i także coś do przetrawienia. Daj mi zdrowie ciała i pogodę ducha, bym mógł je zachować... -Modlitwa o dobry humor św. Tomasza Morusa
Marlett Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 @stanisław_prawecki doktorzy twierdzą, że na trawienie dobre jest ...lanie wody :)
Marlett Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 @stanisław_prawecki Księżyc kąpie się w ziemskiej atmosferze - nic mu po wodnej kąpieli
Marlett Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 @stanisław_prawecki nastała noc nos należy nakryć narzutką:)
Marlett Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 @stanisław_prawecki plecy plecakiem :)))))))))
Rekomendowane odpowiedzi