Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 no weźmy taką metaforę taką golutką i wymytą bez rymu rytmu bez euforii taką bialutką niewyżytą bywa że nie wie co ma robić nie wie na wspak albo na boku polatać chęci swe poskromić czy też połechtać rytm w obłokach niech da zaglądnąć w swoje centrum pogmerać piórem dotknąć sedna wejść głębiej czynić tam zamęty i zjednać zjednać zjednać zjednać dlaczego nie
anna_rebajn Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 Podoba mi się taki romans z metaforą. Od razu widać skąd bierze się warsztat ;) teraz rozumiem czemu moja bywa mizerna już od rana dość nieobecna i nieswoja ot. nocą była u Stefana.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 @anna_rebajn DZ. Aniu. Była I NIE BYŁA. WYSYŁAM jĄ DO CIEBIE. PZDR.
Marlett Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 Najważniejsze by znaleźć własną metaforę. PozdrawiaM.
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 @Marlett Dz. Marlett. Pzdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 @dzie_wuszka Witaj, kopę lat. CCC.
Rekomendowane odpowiedzi