Lady_Supay Opublikowano 13 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 nie wiem czy potrafię zrozumieć gdy stoję zbyt blisko nie słyszę wiatr prosto niesie biedę w oczy biada mi! biada bełot w uszach czerwona pustka w głowie rechot żab w żołądku a myśli płyną płyną płyną wciąż obok
Tdk crew Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 te żaby tam nie pasuja ale tak bardzo fajny!!zaby bym zmienil
Lady_Supay Opublikowano 13 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Żaby jednak zostawię. Skoro w brzuchu mogą "fruwać motyle", to czemu nie mogą "rechotać żaby"? ;-) A wszystko to zmierza do jednego celu :) Pozdr. Su.
Jacek_P. Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Masz rację, O Lady! Żaby mogą. To mi przypomina taką dawną anegdotkę: Kawaler usłyszał jak pannie te żaby... i mówi: "Gołąbki gruchają..." A panna: "Pierwszy, co wyleci, będzie dla waszeci!" Pozdrawiam! Ja.
Luthien_Alcarin Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 a mnie najpozytywniej zaskoczyły zabki-to one najbardziej wybijaja się oryginalnoscia i za nie daje + Pozdrawiam Agata
Amras_Elensar Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 RZeczywiscie.. Zaby sie wybijają.. Reszta taka sobie. Troszke mało oryginalne. Pozdrawiam
Lady_Supay Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Jej, jak miło ;))) Dziękuję i pozdrawiam ciepło w jesienne dni :) Su.
Rekomendowane odpowiedzi