cyklop Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 to nie będzie miły wiersz nie meliczny nie stroficzny nie toniczny liczysylab kat oktostych jęk i trymetrów przejambicznych czystych boja brudzę się słowami jak dziecko wypisuję stek słów niejadalnych żeby zwrócić tygodniowy chłam i się poczuć w tej ciemności jasnyk Czego szukasz z Bożej łaski wierszokleto w mieście snów fotoszopem budowanych tu z dell arte yes del piero & deloitte a delete działa tylko na wybranych Ależ nie, ja nikt, nic tego, jużem czysty i siadam f botelu, grzecznie czytać będę własny wiersz. Napisany przez kogoś innego.
Mateusz_Makowski Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 dziwna sprawa, potencjalnie sporo rzeczy, na które nóż krytyki można ostrzyć, ale... ja nie zamierzam. świetne :P Pozdrawiam
cyklop Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ??? Pomyliłeś przyciski :) ? Jeśli jednak nie, to dziękuję za poświęcony czas. W miły sposób dziękuję :]
cyklop Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziwna sprawa, zaiste, bo kiedy po pierwszej kwarantannie otwarłem toto, też mi się nóż otwierał. Po trzeciej jednak zrezygnowałem i wypuściłem gadzinę. Ułomne też mają swe prawa :] dziękuję, pozdrawiam
Marlett Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 @cyklop Wiersz jest zbyt mało niemiły żeby nazwać go niemiłym :)
cyklop Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eeech, Marlett, widać malo sie starałem :] Za to Twój wpis w ogóle nie niemiły :]]
Rekomendowane odpowiedzi