henryk_bukowski Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 w obcowaniu z moją poezją nie doszukujcie się orgazmu zwyczajnie wkładam i wyjmuję od okresu po brodę po zgon i poród w nowym starego wydaniu zmieniają się tylko pozycje intensywność grzeszenia w tych samych i nic ponad zawód
Marlett Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 @henryk_bukowskiw nowym starego wydaniu zmieniają się tylko pozycje intensywność grzeszenia w tych samych i nic ponad zawód Podobno w polityce też można doszukać się orgazmu, byle dopasować pozycje. PozdrawiaM.
WiJa Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 rzecz chyba jednak w tym, żeby zbyt głęboko nie szukać :)
Stary_Kredens Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Na koncu myslalam ze wpisales wzwod przez o z kreska oczywiscie na tym kompie nie mam znakow (sorry) tak mi jakos lepiej pasowalo , ale potem patrze a tu zawod no i moze zawod pozdrawiam kredens
Waldemar_Sikorski Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 ...zdecydowanie nie nadaje się do komentowania...
Rekomendowane odpowiedzi