Monika_Myszka Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 Widzę szafę ciepłą od ciuchów, Poduszkę gorąca z piór, Lampkę gorącą do czerwoności Matkę parującą z gorąca po jodze Kota ciepłego przez sierść I moje serce topiące Się -z gorąca do ciebie. pod Twoimi ramionami.
Marlett Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 @Monika_Myszka ciepa energia - nie znam takiej energii ,ale myślę, że chodzi o ''ciepłą'' :)
Monika_Myszka Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 przepraszam, klawiatura mi nie działa tak jak powinna :) tak "ciepła" a tak przy okazji to nie można tego edytować, czy jest jakaś opcja?
Marlett Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 @Monika_Myszka Pod wierszem z prawej strony masz ; [edytuj]
Monika_Myszka Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 czasem człowiek jest oślepiony, Dziękuje za jasny błysk:)))
Kajetan_Kass Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Wiem, że licencia poetica, ale jeżeli już mowa o cieple i energii, to w przyrodzie mamy energię cieplną, zwaną fachowo energią termiczną. A wiersz i tak pomysłowy. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi