gabrysia_cabaj Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Pokazać Mistrzowi swój wiersz, który daje satysfakcję i co? Nic! To prawie tak samo, jak nagle wyjąć pierś już nie pierwszej młodości - z piersią na dłoni czeka się na słowa - lubię pani poczucie humoru. Z wierszem trudniej, bardziej nieprzewidywalnie, gdy Maestro mówi -lubię pani wyobraźnię. Nie wiem czy jeszcze kiedyś będę mieć tę odwagę. Dopiero coś mi chodzi po głowie, rozbieram go powoli, jakbym rozpinała bluzkę .
andrzej_barycz Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Gdybym wydawał pani tomik poetycki, zaproponowałbym, aby ten wiersz umieścić na początku, jako klucz do pani intymnego, poetyckiego świata - ma moc wielu przegadanych o poezji godzin... :)
gabrysia_cabaj Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 jeśli wydam, Panie Andrzeju, to tylko w formie e-booka, ponieważ jestem przeciwniczką, i to zagorzałą, ścinania drzew na przemiał:) dziękuję i pozdrawiam g.
Anna_Myszkin Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Uśmiechnął mnie życzliwie. Jeśli aż tak drży się przed Maestro, to chyba nie tylko z lęku przed przed krytyką poezji własnej... ;))
gabrysia_cabaj Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 no nie tylko, Anno, ale przede wszystkim pozdrawiam:) g.
Mirka_Matusiak Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 @gabrysia_cabaj bardzo obrazowe (dosłownie) - i wymowne, polubiłam Pani wyobraźnię, pozdrawiam
gabrysia_cabaj Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 @Mirka_Matusiak dziękuję za polubienie g.
LadyC Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2015 Spodobało mi się, bo coś tutaj jest mi dość znane i bliskie a do tego ujęte w dobre ramy Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi