Kraft_ Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 jednych stać jedynie na telefon drudzy nie potrafią nawet zadbać o porządki w szafie wcale nie jest łatwo kawa papieros i twoja miniatura codzienność która nie pozwala czasami być jak dębowe krzesło masywne mocne nie do zniszczenia a chciałoby się usiąść w piżamie na przeciwko gdzie twoja twarz uśmiecha nad cumulusami o dotyk dalej czerwone wino i kiedyś nad morzem zachody czy wschody to wszystko jedno w myśl lata ułożone stopy za dłonie usta wiecznym niedosytem nie bałaś się wtedy niczego pod warstwami ciebie byłem ja i tylko krew buzowała bardziej niż kołysanka pełna niecierpliwych spojrzeń śpiewana specjalnie dla twoich oczu a teraz pojedynczość chora na kalectwo tak bardzo chciałbym się przydać za sześćdziesiąt dziewięć groszy na minutę zadzwoń ... serca nadal nie są rozliczone
Alicja_Wysocka Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Tak ładnie tęsknisz wierszem... Ostatnia zwrotka, cudna. :)
Kraft_ Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z serducha dziękuję Alicjo... serdeczne pozdro...:))) Kraft
Krzysztof_- Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Mnie to znudziło, nie wiem jak innych..
Natalia__Rainbow Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 @Krzysztof_- innych porwało, wzruszyło, zatrzymało na dłużej przy sobie..
Rekomendowane odpowiedzi