Night_Rider Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Ach... Kobiety... Napędem serca poety. Ukryte wady, nagie zalety. Ech... Kobiety...
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Ha, ha. Ty z siebie nic, bo już taki jesteś :) No to powodzenia. A może tak "ją zrozumieć i pokochać taką, jaką jest"
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 @Night_Rider Witaj - fajna miniaturka - dożo mówi . A jeżeli chodzi o wybrankę na pewno gdzieś krąży i prędzej czy później ją odnajdziesz . A nad charakterem popracuj - opłaca się ... pozd.
Night_Rider Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 @Alicja_Wysocka Pardon Ale... Wyczuwam nutę feminizmu* pomieszaną z oczekiwaniem na księcia z bajki ;) "Zgubi Ciebie, ta pewność siebie..." No ale co ja tam wiem... O poezji... Przepraszam że tak ostro ale wkurza mnie już to jak ludziom się już miesza w głowach od tego wszędobylskiego badziewia. Gdzie spotkania? Gdzie rozmowy? Obie strony powinny wykazywać chęci poznawcze. Od razu romantyzm? Od razu mamy do siebie pasować? Seks, dziecko, dom iiiii do usranej śmierci się męcz! To ja już wolę być sam. Pozdrawiam, pisząc z innej epoki ;) *Mój wiersz brzmi szowinistycznie, jak coś ;)
Night_Rider Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 @Waldemar_Talar_Talar Dzięki :) A ciężki charakter wyrobił mi się przez ludzką głupote i brak zrozumienia.
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to się dogadaliśmy jak głuchy ze ślepym :P
Night_Rider Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 @Alicja_Wysocka Hehe... No ale zawsze z takich nieporozumień wychodzi coś fajnego ;) "Nic nie widziałem, nic nie słyszałem" :x x)
Penelope_Coal Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 @Night_Rider Autor, który mówi, że ma ciężki charakter, albo jest samobójcą, albo liczy na litość. Obydwa przypadki dyskwalifikują go moim zdaniem, jako obiekt zainteresowania. Nie chciałabym niczego sugerować, ale jest taka kategoria "emocjonalni popaprańcy", może warto się do niej zarejestrować :P
Rekomendowane odpowiedzi