Sol Ada Opublikowano 9 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Trąć gnijacy się rozsądek w Doliny zieleni tkającej radość Puste pełnie obnażonego rażenia Skrada się z najdalszych zbliżeń Spójrz na motywacje moim skopanym wzrokiem I oceń obiektywnie Szanse wkroczenia w jego opowieść Nie okłamuj Za dużo oszukuje siebie Spragniona wywaru prawdy Wyczekuje twojego osądu W balecie monumentów Kręce dłonie w modlitwie Modlitwie...
Sol Ada Opublikowano 9 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 To moj pierwszy wiersz na tej stronie.. boje sie strasznie ..mam nadzieje ze ktos choc raz mnie skomentuje... :)
kingcc Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Witam z góry zakładam że sol ada to " ONA ".....więc przechodzę do rzeczy wiersz w pierwotnej wersji to skandal !!!!...... 1 wszystkie wersy zaczynają się z dużej litery ....wiem to wina worda lub excela ale nie nalezy ulegać maszynie !!!!!! 2 .....gnijący ...szansę.....kręcę........należy zwracać zawsze na to uwagę !!!!!! 3 forma wiersza jest katastrofalna wiele zbędnych słów które nie wnoszą kompletnie niczego ! 4 pozwoliłem sobie na mix i korekty teraz to powoli nabiera kształtu....... trąć gnijący rozsądek w doliny tkające radość pusta pełnia obnażonego rażenia skrada się z najdalszych zbliżeń spójrz na motywacje moim wzrokiem i oceń szansę wkroczenia w jego opowieść ( nie okłamuj ) za dużo mnie spragniona wywaru prawdy wyczekuje sądu w balecie monumentów kręcę dłonie w modlitwie radziłbym jeszcze popracować nad wersami 5 do 8 bo sam tekst nie jest zły a 3 ostatnie wersy są nawet ślicznie pozdrawiam jesiennie :-)
Sol Ada Opublikowano 9 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 dziekuje za rady,pisze do niedawna . W koncu ktos mi pojechal,bo pokazywalam wiersze znajomym to tylko mowil:"ladnie" itp.A to strasznie dobija:/ jeszcze raz dziekuje:)
Sol Ada Opublikowano 9 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 A i ten wiersz pisalam od razu na zywca,juz zrobilam poprawki. Jednak nie az takie jakie Ty wprowadziles.. Bo przeciez kazdy intepretuje inaczej..
kingcc Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 jeszcze jedno do punktu 2 w/w...miałem na myśli ogonki....ę ą...itp
kingcc Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 nikt Ci nie pojechał bo tekst jest dobry...tylko pracuj nad warsztatem..... i głowa do góry......sam tekst jest ok.....popracuj jeszcze nad wersami 5 - 8 pozdrawiam
Sol Ada Opublikowano 9 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 No rozumiem:) Jeszcze wiele musze sie nauczyc...
kingcc Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 wszyscy się uczymy i to całe zycie p
Sol Ada Opublikowano 9 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 no fakt:) nie bardzo mam chec wczytywac sie drugi raz w regulamin..co ile mozna umieszczac nowy wiersz..??
kingcc Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 tutaj w warsztacie nie ma limitu możesz zaraz dać nawet 10 forum P 1 wiersz na 48 godz forum Z 1 wiersz na 72 godz
Rekomendowane odpowiedzi