Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2015 byłem tu byłem tam z ludźmi rozmawiałem słuchając ich historii lecz zdarzały się takie po których łza się kręciła a potem zwymiotowałem dziś o tym pisząc po głowie się drapie myśl jak los niecnie innych w swe sieci łapie
Marlett Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 @Waldemar_Talar_Talar Bywa czasem tak ,że przerażenie doprowadza do złego samopoczucia. Można powiedzieć iż wrażliwi reagują na krywdę innych. PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 @Marlett Witam serdecznie - dzięki za czytanie i kom. Miło że zajrzałaś . Z tą wrażliwością prawda - choć znam takich których nic nie rusza . Nie wiem jak to wytłumaczyć .... pozd.
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 czytałem tu i ówdzie... wiersze... a teraz... zwymiotuję nie zwymiotuję zwymiotuję nie zwymiotuję zwymiotuję nie zwymiotuję itd...
Rekomendowane odpowiedzi