Artur_Bielawa Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 W twoje dłonie, nim odsunę tę sekundę w cieniu drzewa złożę pokłon w geście uwielbienia nawet jednej boskiej iskry nie zapalę chociaż miałbym wskrzeszać żale czym jest spowiedź bluzgiem win plątaniną słów bez liku czy po prostu dżin w toniku? Kleopatro z mojej sofy, jestem bliski ujrzeć księżyc, zetrzeć blizny nim rozpłyną się w otchłani niczym mary w twoje dłonie składam kwiat turkusowy to koloryt który zdobił carskie głowy nim zapomnę twego blasku wspomnij czasem mnie o brzasku Razem z tobą nocą zasnę śmiesznie marny pył na skale miedzy niebem a jego bramą jak onegdaj to bywało samorodne trwają sny a w nich ukryta jesteś właśnie Ty
Gryf Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 @Artur_Bielawa Powiem tak, bardzo pięknie to oddałeś. W trakcie czytania słuchałem metalu symfonicznego i... super się komponowało. Pozdrawiam
cezary_dacyszyn Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 rytm rytm rytm!!! Napisz to tak, by przy głośnym czytaniu nie łamać języka. Jest kilka takich trefnych fragmentów...
Artur_Bielawa Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 @Gryf Dziękuje za opinie. pozdrawiam:)
Artur_Bielawa Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 @cezary_dacyszyn dzięki za czytanie i opinie. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi