Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 Chcesz na przejażdżkę udać się miłą? Spraw by bóg słońca z tartaczną piłą (to typ pojazdu, czy już wiesz jaki) wcześniej wyrównał narciarskie szlaki.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 @Henryk_Jakowiec Witam Henryku - kope lat cię nie widziałem - albo cię przegapiłem . Jestem ciekawy bardzo co ci w łowie zaświtało . Bo to o czym myślę było by zbyt proste . pozd.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 @Waldemar_Talar_Talar Jestem człowiek prosty, czyli nie garbaty i nie bardzo światły, więc różne tematy po głowie się snują, bo gdzie niby mają i to one właśnie tak mnie podjudzają, że nie bacząc zbytnio na tę ich prostotę takie dyrdymałki też czasami plotę. Mówisz, że zagadka jest dla przedszkolaka to podam trudniejszą a jej treść jest taka: Ptak śpiewający po jednej z liter spójnik a po nim symbol azotu - pewnie zagadka już odgadnięta i nie sprawiła zbytnio kłopotu. Rzadko teraz goszczę na poezja.org. Przyczyna - zbyt krótka doba a wiele zajęć. Serdecznie pozdrawiam HJ
Marlett Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 @Henryk_Jakowiec Kiedy spotkasz na szlaku retraka Będzie przejażdżka nie byle jaka PozdrawiaM.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 @Marlett Nie będzie przejażdżki po tym śnieżnym szlaku albowiem kierowca nie siedzi w ratraku bo albo ma wolne albo nawalankę gdyż siedzi w schronisku w ręku trzyma szklankę a w niej do połowy jest ciecz przeźroczysta i czuć na odległość, że to wódka czysta. Pozdrawiam serdecznie HJ
Rekomendowane odpowiedzi