teresa943 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 gdy mrzonki błądzą w rozchwianym związku nigdy nie wiem co drzemie po drugiej stronie zacznę rokować od słuchania cierpliwość do ostatniego słowa rozwiąże nierozważne intencje w rzeczowym dialogu prostota postawi na ofiarną wzajemność przygarnie ręce odrodzona bliskość oszaleje z radości 2014 -04 -02
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 @teresa943 Witaj Krystyno - prawda z tymi gestami . Cierpliwość do złoto w porównaniu z pustymi słowami. Zawsze jest iskierka nadziei w która trzeba wierzyć . Fajne te przygarnięte ręce - dodają wierszowi uroku . pozd. serdeczni i życzę miłego dnia
Mieczysław_Borys Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ja też jestem tego samego zdania jak Waldemar Talar Talar. Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 @teresa943 Jak widać cierpliwość się opłaca. Przepiękna pointa - sama radość, a nawet wybuch wulkanu :) PozdrawiaM.
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dziękuję Waldemarze za ciepły komentarz i serdecznie pozdrawiam. Miłego dnia. Krystyna.
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dziękuję Mieczysławie za komentarz i serdecznie pozdrawiam. Krystyna.
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Cieszę się, że właśnie tak odebrałaś przesłanie. Cierpliwość b. często prowadzi do zwycięstwa. Cieplutko pozdrawiam, Marlett :) Krystyna.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zrozumienie, szczere i dobre intencje, pokora i prostota ofiarność, czyli zaryzykowanie swojej dumy w trudnym dialogu zawsze będą budziły zaufanie, a potem odrodzenie urwanych więzi a potem to już odrodzona bliskość oszaleje z radości To jest jak nawrócenie, a nawet jest nim zależy jak spojrzeć :)) Skomplikowany temat rozważasz Krysiu, w niejednym wierszu. Zmuszasz do głębszych przemyśleń. Ale jak to Krysia, owinęła problem w pogodę. Serdecznie pozdrawiam :))
teresa943 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 @Zbyszek_Dwa Sprawiasz mi, Zbyszku, ogromną radość, gdy wczytujesz się w głębię pomiędzy wersami. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia :) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi