Krystyna Nawrocka Opublikowano 6 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 ktoś pogniótł życie zabrał puls pobrudził myśli byłam kiedyś kobietą Pamiętasz! dziś nie potrafie nawet powiedzieć gdzie mam Serce nie ma za mną cienia więc gdy się zatrzymam Upadnę dusza powiedziała ze ukoi ból we śnie a ja wciąż nie mam Snów bo ktoś pogniótł Noce
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Krystyna - ja bym rzekł - byłem człowiekiem - przepraszam za gniecenie MN
marzenka Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Ładnie, może tylko inne słowo zamiast "pognieść"? A może po prostu to ja się czepiam...? ;)
Mea Liberta Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 nie, nie pamiętam - nie chcę pamiętać:] poszukaj sobie (w sobie) tego serca, a nadto (nad to) na pewno wrażliwości. wszystko ci gniotą... no to nie dziwię się, że takie wiersze powstają później:/
Weronika Szular Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Co wy ludzie chcecie od tego "pognieść"?Przecież to jest piękne!:) Wiersz bardzo mi się spodobał :). I nie czepiać się,bo was zgniotę,o!
Rekomendowane odpowiedzi