evelina Opublikowano 2 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 ja odejde- ty powrócisz ja powróce- ty odejdziesz przypadek?- ja sie pytam oni przeczą- ty potwierdzasz komu wierzyć?- tobie? im? a może poprostu- sobie a ja- ja wiem wiem to- co wiedziec chcę to co wiem- moje marzenia jedność- zaprzeczasz? ty tego nie wiesz- pamiętaj bo ja powoli- zapominam
Dusza Pegaza Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Jakoś nieskładny ten wiersz moim zdaniem skromnym. Nie zostanie w mej pamięci, ale życzę owocnej pracy:) pozdrawiam
PiątaPoraRoku Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 nieudany... bez tylu myslników, trzeba by to ujac inaczej , oblec w jakąś formę...
Agnes Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 bardzo nieudany, niby pomysł jest ale wykonanie kiepściutkie a poza tym błędy ortograficzne i literówki!! przepraszam ale w poezji to nie do przyjęcia, rozumiem w komentarzach, bo każdemu może się zdażyć ale w wierszach? co by Pani pomyślała jakby jakiś polski poeta wydał tomik a tam : po prostu ( razem), się ( bez Ę ). Naprawdę szkoda mi czasem czasu na sprawdzanie cudzych błędów w słowniku ortograficznym, bo sama super znawczynią ortografii nie jestem, ale słownik mam... poza tym ten wiersz to typowe masło maślane tym razem się nie udało, ale mam nadzieję że będzie pisać Pani dalej, nie zrażając się krytyką. pozdrawiam Agnes
evelina Opublikowano 3 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 za błedy najmocniej przepraszam, ale wynikały one jedynie z pośpiechu i nieuwagi. Poza tym moje wiersze zamieściłam tu tylko po to by poznać obiektywną opinie, wiec pisać będe nadal tylko nie wiem czy publikować je tu będe. Na końcu chciałabym powiedzieć że nie powinni Państwo zwracać sie do mnie "Pani", ponieważ jestem osobą niepełnoletnią. DZiekuje za skomentowanie moich wierszy
Agnes Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 heh, no ale skąd my mamy wiedzieć ile kto ma lat:) dlaczego nie chcesz już tutaj zamieszczać? tutaj można się rozwinąć jeśli dobrze wsluchasz się w rady innych, oczywiście nie ślepo tylko mądrze, nie warto rezygnować. czasem ciężko jest przełknąć krytykę, wiem, ale ten serwis 'nauczył' już pisać wielu z nas. I proszę poprawić te błędy bo zgłoszę do moderatora i wiersz pewnie pójdzie do kosza, a po co? wszytskie Ą, Ę są ważne!!! wystarczy użyć funkcji edytuj:) życzę powodzenia, Agnes
Rekomendowane odpowiedzi