Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja odejde- ty powrócisz

ja powróce- ty odejdziesz

przypadek?- ja sie pytam

oni przeczą- ty potwierdzasz

komu wierzyć?- tobie? im?

a może poprostu- sobie

a ja- ja wiem

wiem to- co wiedziec chcę

to co wiem- moje marzenia

jedność- zaprzeczasz?

ty tego nie wiesz- pamiętaj

bo ja powoli- zapominam

Opublikowano

bardzo nieudany, niby pomysł jest ale wykonanie kiepściutkie a poza tym błędy ortograficzne i literówki!! przepraszam ale w poezji to nie do przyjęcia, rozumiem w komentarzach, bo każdemu może się zdażyć ale w wierszach? co by Pani pomyślała jakby jakiś polski poeta wydał tomik a tam : po prostu ( razem), się ( bez Ę ). Naprawdę szkoda mi czasem czasu na sprawdzanie cudzych błędów w słowniku ortograficznym, bo sama super znawczynią ortografii nie jestem, ale słownik mam...

poza tym ten wiersz to typowe masło maślane

tym razem się nie udało, ale mam nadzieję że będzie pisać Pani dalej, nie zrażając się krytyką.
pozdrawiam
Agnes

Opublikowano

za błedy najmocniej przepraszam, ale wynikały one jedynie z pośpiechu i nieuwagi. Poza tym moje wiersze zamieściłam tu tylko po to by poznać obiektywną opinie, wiec pisać będe nadal tylko nie wiem czy publikować je tu będe. Na końcu chciałabym powiedzieć że nie powinni Państwo zwracać sie do mnie "Pani", ponieważ jestem osobą niepełnoletnią.
DZiekuje za skomentowanie moich wierszy

Opublikowano

heh, no ale skąd my mamy wiedzieć ile kto ma lat:)
dlaczego nie chcesz już tutaj zamieszczać? tutaj można się rozwinąć jeśli dobrze wsluchasz się w rady innych, oczywiście nie ślepo tylko mądrze, nie warto rezygnować. czasem ciężko jest przełknąć krytykę, wiem, ale ten serwis 'nauczył' już pisać wielu z nas.

I proszę poprawić te błędy bo zgłoszę do moderatora i wiersz pewnie pójdzie do kosza, a po co? wszytskie Ą, Ę są ważne!!! wystarczy użyć funkcji edytuj:)

życzę powodzenia,
Agnes