Malwina Dąbrowska Opublikowano 1 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 nocą o czarnej godzinie zęby żyletek wgryzają się w kanał moich pobladłych żył nocą o czarnej godzinie pod powiekami garście tabletek usypują mi mogiłę do snu nocą o czarnej godzinie biorę udział w wyścigu ze spętlonym sznurem nocą o czarnej godzinie zwycięży ten kto pierwszy złapie za moje gardło
Michał_Zawadowski Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 zbyt ponury jak dla mnie i może nie ta tematyka, ale z czysto artystycznego punktu widzenia (w zasadzie nie powinienem się na taki temat wypowiadać, bo później "fachowcy" mogą mnie zjechać;) to nawet podoba się. pozdrawiam MZ
Dusza Pegaza Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Ojj bardzo pesymistyczny ten Twój obraz, ale cóż LIFE IS BRUTAL niestety.
natalia Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 taka wyliczanka, brak mi w niej czegoś więcej
vanila Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Life is brutal and full of zasadzkas and kopas w dupas :) pesymizm totalny, ale ja lubię takie tematy, chociaż sama boję się tak pisać... Pozdrawiam!!!!
PiątaPoraRoku Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 proponowałabym koniec zmienic na Mnie za gardło ponury klimat... brrrr....
Rekomendowane odpowiedzi