Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Zadumał się poeta, lecz nie za długo, bowiem jak grom z jasnego nieba od progu krzycząc powiem wpadła do niego wena w negliżu, rozczochrana i ze stanowczym głosem - laurka napisana? Spojrzałem na kalendarz Bożeny i Krystyny, dnia trzynastego marca obchodzą imieniny szybciutko wobec tego utargowawszy cenę zagnałem do warsztatu udobruchaną wenę. Wiadomo, gdy dwie głowy myślami się wymienią to wszystko wyjdzie super a inni to docenią, dlatego też już dłużej nie piszę po próżnicy, bo nie chcę by nade mną pastwili się krytycy. Krystyno i Bożeno życzę Wam dużo zdrówka a gdy ze stołu zniknie ostatnia półlitrówka niech ono przy Was będzie przez długie, długie lata, bo zdrowie jest cenniejsze niż wszystkie skarby świata. Lecz zdrowie bez gotówki to jakoś tak zbyt mało więc życzę by Wam forsy nie brakło a zbywało i ciuszków fantazyjnych, klejnotów najcudniejszych i ciepła rodzinnego i przygód najpiękniejszych. Przemiłym i Sympatycznym Krysiom i Bożenkom z Najserdeczniejszymi Życzeniami Imieninowymi autor 13.03.2014 - Szczecin
M_Patriota Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Dołączam się do życzeń. Moja sąsiadka miała na imię: Krystyna. Była mądrą i dobrą Kobietą. Krystyny, to są fajne babki.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też potwierdzam spostrzeżenie bo widziałem wielokrotnie jak Krystyny i Bożeny z wielką gracją i zalotnie choć to robią w formie ćwiczeń dzierżąc w dłoniach stery walca miną bokiem, nie rozpłaszczą a owiną wokół palca i podadzą po obiedzie jako deser wśród śmietany gościa, który nawet nie wie, że już jest ugotowany lecz by wyciąć taki numer nie potrzeba być krawcową lecz wystarczy Być Krystyną dobrą, mądrą, pomysłową. Pozdrawiam HJ
Rekomendowane odpowiedzi