Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Ewelina ...  różowa sukienka a la Merlin Monroe tak  to  w niej ... ... Pozdrawiam serdecznie  Miłego dnia 
    • Bardzo ładny wiersz. :)
    • @viola arvensis rzeczą ludzką jest błądzić, ale zgoda," bez Boga to ni do próba" tylko że niektórzy nie wierzą a czasami są bardziej moralni niż Ci co wierzą , więc może Bóg to stan serca?  Nie wiem , a z tymi wyborami , to też różnie bywa poznałam ludzi którzy od dzieciństwa nie zaznali miłości i zeszli na złą drogę co nie usprawiedliwia złych uczynków, ale daje pewne zrozumienie i wtedy z tą odpowiedzialnością już jest nieco inaczej  Pozdrawiam serdecznie Kredens 
    • @Stary_Kredens Wieczna miłość jest nie z tego świata - ta ludzka bywa ułomna - nie twierdzę że nie można się zakochać na całe życie - ale myślę że w dzisiejszych czasach to jest trudne - rosnąca ilość rozwodów - zemsty intrygi - ludzi którzy się kiedyś kochali - miłość to walka z czasem - o to by tą miłość zachować 
    • zielony kraj koników polnych po krawędź świata lawiną traw posypany, spokojem snów tkany   widać, jak po alejkach nieba skrzypią wywrotki małych marzeń   śpij, a ja zapalę latarnie, by przez noc ożywić drogę, by zabrać trwogę
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...