henryk_bukowski Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2014 życie to bilet w dwie strony wysiadamy na stacji tulonych ramion a wracamy ciemnym zimnym bagażowym w najściślejszych wymogach nabytej skromności cała trasa byłoby znośna gdyby cel podróży był jasny a błona dziewicza maryji nie tylko stanem przejściowym nadziemskiej fascynacji nad krajobrazem nieokreślenia w takt pośladków nie ma czasu na analizowanie dlaczego gdzie kiedy i na co przez tunele światłem opartym na doświadczeniu będziemy sobie lewitować
beta_b Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2014 @henryk_bukowski A jak już będziesz pewien bez cienia wątpienia bez pytań to będziesz pisał wiersze i o czym?
henryk_bukowski Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2014 @beta_bez_alfy wówczas napiszę ten jeden jedyny stawiłem czoło nurtowi rzeki
ja_bolek Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Heniu potrafi ..." pisać wiersze i pierdolić" - słów się nie wyprze!
henryk_bukowski Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2014 ..pewnie ,że nie :)
Rekomendowane odpowiedzi