Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko nie piszcie, że rezygnujecie z forum :) Z samego moderatorstwa tylko.

Wystarczy nam już głośnych pożegnań z forum i cichych powrotów. :)
w sensie, że inni do odczytają, że forum już jest tak kompletnie do... że...
I mogą pójść w waszą stronę.

a.

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no dobra, to my organizujemy sobie szopkę, a co z Bezetem?
wypadałoby go powiadomić, bo jak zobaczy, że się kolejno wypisujemy to jeszcze zawału dostanie, że to przez niego, czy coś...
Myślę, że powinniśmy go uprzedzić. Co panowie na to?

no i co z Piotrem Mogri? dopiero co go oświeciłam, ze jestem Eweliną, że będzie sędziować razem ze mną bitwy, a tu teraz że rezygnuję? I wtedy że on też traci swoją świeżo otrzymaną pozycję?
To by było moim zdaniem nie w porządku...

Opublikowano

Zaczynam "szopkować" :) Napiszę, że sumienie mnie ruszyło, bo Piotr też nie chciał się przyznać do moderowania, a ja nieraz zaprzeczałem i dlatego, aby być całkiem w porządku i móc spojrzeć sobie w oczy, muszę zrezygnować z funkcji moderatora.
Jak to wygląda?

Opublikowano

Piotr Mogri, hmmm.
No więc tak: możesz mu wytłumaczyć, że już nie jesteś moderatorem, ale to nic nie szkodzi, gdyż ja wysłałem do Ciebie list z pytaniem "co z bitwami" i prośbą zarazem (po wszystkim), abyście nadal to ciągnęli wszystko.

Bezet - myślę, że wystarczy zapewnić go, że to nie jego wina.

Sądzę, że o tym wszystkim co tutaj wykombinowaliśmy, powinniśmy wiedzieć tylko my.

a.

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To właśnie zależy od tego jaki powód poda pierwsza osoba.

a.
Opublikowano

To właśnie zależy od tego jaki powód poda pierwsza osoba.

a.

A może by tak:
Rezygnujecie (wszyscy razem) gdyż nie możecie po prostu dojść do porozumienia z administratorem i nie widzicie sensu dalszej współpracy.

a.
Opublikowano

Nie nazwałbym to buntem :) no może wtedy, gdybyście próbowali pozbawić mnie funkcji administratora i ktoś z Was zostałby nim :)

a.
Opublikowano

Jasne. Nie ma co się śpieszyć.

a.

Może do jutra wpadniemy na lepszy pomysł. :)

a.
Opublikowano

kurcze! ten komputer nie ma polkich znakow ;) sorry za niedogodnosci :)

Zmeczyla mnie ta funkcja. Widac problemy sa granica przez ktora nie potrafimy sie przebic. Zmeczyla mnie moja niemoc i bezradnosc. Funkcja moderatora wyraznie ogranicza moje mozliwosci. Mysle, ze uzytkownicy zrozumieja, ze nie wszystkie dzialania byly moja wola.
Na koniec chcialbym Wam podziekowac za Wasza cierpliwosc i zrozumienie.
Pan Pioe Veno odchodzi, ale jakas jego czesc bedzie tu zawsze obecna ;)
Mam nadzieje, ze pozostali Moderatorzy pomoga Wam kontynuowac ten wspanialy swiat.
Mysle, ze zrozumiesz Angello moja decyzje i po czesci wiem, ze czekales na to. A wiec masz czego zes pragnal, ja umywam raczki. Przepraszam Cie, ze pisze to tutaj tj. w miejscu "publicznym", ale ze zwyklego lenistwa nie chce mi sie wysylac maili.

Pozdrawiam po raz ostatni jako
Pioe Veno

i jak? :)

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Najlepiej wyslij mi na maila poprawiony tekst, a ja go tam wkleje. Mam niewiele czasu- w tej chwili mam zajecia z j. programowania ;) potem pojawie sie dopiero okolo 13-14 :) Moze lepiej niech jeszcze powiedza co o tym sadza Natalia i Andrzej :)

Ja moge byc pierwszy :)

Pozdrawiam serdecznie

PS. Najlepiej zeby pozostali moderatorzy rezygnowali w jakis odstepach czasowych -zeby nie wzbudzic podejrzen ;)

• Dodaj nową pozycję...